Velkommen til Hansted Kirke

Hansted/Lundum kirkers mandeklub starter tirsdag d. 26. september i Hansted Kirkehus. Mandegæst første mødegang er entertainer, forfatter, musiker og foredragsholder Jakob Haugaard. Læs mere nedenfor. Husk det er kun for mænd.

Kirkebil for Lundum og Hansted sogne

Lundum og Hansted sogne tibyder brug af kirkebil efter ønske og behov til gudstjenester og kirkelige arrangementer i Lundum/Hansted pastorat. Du kan ringe direkte til Horsens Taxa tlf. 75 50 30 00 senest dagen før og meddele, at du ønsker at være med i kirkebilen den følgende dag. Du skal oplyse tidspunket for gudstjenesten eller arrangementet,  og hvor du ønsker at stå på. Aftal også afhentning ved  kirken.

Du kan også finde os på Facebook Lundum-Hansted

Luther og lagkage

Luther og lagkage er en foredragsrække om Martin Luther arrangeret af kirkerne i Horsens Kommune. Otte foredrag af otte fagfolk med otte vinkler på Luther på otte lokaliteter frem til reformationsjubilæet den 31. oktober 2017.

Du kan deltage i ét eller flere foredrag og få så mange vinkler på jubilaren, som du ønsker. Og ja. Der serveres selvfølgelig lagkage i kaffepausen :-)

Der har været stor opbakning til de afholdte foredrag, men du kan sagtens nå at være med. Gå ikke glip af de kommende foredrag i rækken:

Luther og Salmerne d. 13. september kl. 19 i Tamdrup Kirke ved adjungeret professor Jørgen Kjærgaard

Luther og Kunsten d. 3. oktober kl. 19 i Hatting Kirke ved lektor Carsten Bach-Nielsen

Husk også den store Jubilæumsgudstjeneste i Horsens Klosterkirke d. 31. oktober kl. 19.30!

Du kan læse mere om alle Luther og lagkage foredragene i det hustandsomdelte magasin "Reformation". Rigtig god fornøjelse!

Mandemonopolet - en blærerøvsklub kun for mænd

Hansted Kirkehus d. 26/09, d. 30/10 og d. 21/11 kl. 18.30-21.00

Er du mand? Har du lyst til uforpligtende og hyggeligt samvær med andre mænd i alle aldre, så er "Mandemonopolet" noget for dig. Det er Hansted/Lundum kirkers mandeklub

Der vil være mulighed for at snakke mandesnak, synge et par sange, hygge og høre fortællinger "fra de varme lande" og andre røverhistorier. Det er jer selv der sætter dagsordenen og finder indholdet.

Mandegæst den første gang er: Entertainer, forfatter, musiker og foredragsholder Jakob Haugaard.

Til det skal der selvfølgelig være noget mad, så det vil der være for ca. 50-60 kr. og man kan købe drikkevarer til.

Vi bestiller mad fra Chris i forsamlingshuset, medmindre der er et par friske gutter, der vil stå for indkøb og tilberedning.

Vi mødes i Kirkehuset, Stængervej 1, Hansted kl. 18.30-21.00 første gang tirsdag d. 26. september. Man må gerne tilmelde sig hos sognepræst Tine Frisenette på 24639820 et par dage inden.

Følgende mødegange vil være mandag d. 30. oktober og tirsdag d. 21. november.

Alle mænd er velkomne og vel mødt!

Præsten i Hansted og Lundum, Tine Frisenette

Babysalmesang i Hansted Kirke

Torsdage kl. 10.00

Datoer: 21/9, 28/9, 5/10 og 12/10

Babysalmesang er et tilbud om nærvær med dit barn. Musikken åbner for barnets sanser, og med salmer, sange, rim, rytmer og bevægelser stimuleres barnets motorik og evne til at se, mærke og føle verden udenfor. Børn mellem 4 og 14 måneder er velkomne sammen med mor eller far.

Kirkesanger Anine Henriques står for babysalmesangen og første gang er d. 24. august.

Tilmelding og spørgsmål til Anine Henriques på mail: aninesol@hotmail.com eller mobil 31100309.

Vi mødes i Kirken.

Kor i Hansted KirkeHansted Kor

Koret øver hver onsdag kl. 16-17.30 i Kirkehuset.

Koret synger et bredt repertoire af danske sange, salmer og rytmiske numre.

Kontakt organist Astrid Lindvig, hvis du ønsker at være med i koret.

Hansted Sogn - Kalender

Søndag d. 10. september kl. 10.30 - Gudstjeneste i Hansted Kirke

Onsdag d. 13. september kl. 19 - Luther og Salmerne. Foredrag i Tamdrup Kirke ved adjungeret professsor Jørgen Kjærgaard

Torsdag d. 21. september kl. 10 - Babysalmesang