Velkommen til Hansted Kirke

Her kan du finde information om gudstjenesterne og aktiviteterne i sognet.

Du kan finde telefonnumre og adresser, hvis du har brug for at komme i kontakt med os og du kan finde information om menighedsrådet og menighedsrådsmøder.

Kirkebil for Lundum og Hansted sogne

Lundum og Hansted sogne tibyder brug af kirkebil efter ønske og behov til gudstjenester og kirkelige arrangementer i Lundum/Hansted pastorat. Du kan ringe direkte til Horsens Taxa tlf. 75 50 30 00 senest dagen før og meddele, at du ønsker at være med i kirkebilen den følgende dag. Du skal oplyse tidspunket for gudstjenesten eller arrangementet,  og hvor du ønsker at stå på. Aftal også afhentning ved  kirken.

Du kan også finde os på Facebook Lundum-Hansted

Klokkeindvielse

Søndag d. 18. juni blev den nye kirkeklokke indviet. Det var en festlig dag med både barnedåb, fantastisk flot musik af 3 talentfulde unge på hhv. klaver, violin og fløjte, samt prædiken ved provst Anette Bennedsgaard.

Efter gudstjenesten var der pindemadder i kirkehuset, hvor der var fuldt hus og taler.

Tak for en dejlig søndag i godt selskab!

Sogneudflugt til Ribe

Onsdag d. 16. august  - Afgang fra Hansted Kirke kl. 8.30

Vi starter fra Hansted Kirke lidt tidligere end vi plejer, nemlig kl. 8.30.

Formiddagskaffen snupper vi på en rasteplads på Esbjergmotorvejen, og kl. ca. 10.30 ankommer vi til Ribe.

Kl. 11.00 har vi fået tid til en rundvisning i Domkirken.

Middagen indtager vi på Hotel Dagmar, der ligger tæt på domkirken. Det bliver ca. kl. 12.30.

Kl. 14.00 bliver vi afhentet af bussen og kører sydpå for at besøge Vadehavscentret.

Kl. 16.30 kører vi hjemad mod Hansted, hvor vi forventer at ankomme ca. kl. 18.

Turen koster de sædvanlige 200 kr.

Tilmelding senest tirsdag d. 8. august til Pia på kirkekontoret: 75656141 (i kontorets åbningstid) mobil 25702330 mail: pss@km.dk

Kom til flæsk, fedt, tale og øl - Luthers livret

Tirsdag den 22. august kl. 17.00 i kirkehuset

Medbring dit bedste fad stegt flæsk til et fællesbord. Der vil, som på Luthers tid, blive samtalet om stort og småt rundt om bordet. Øl af variabel slags kan købes til flæsket. Alle er velkomne fra nær og fjern.

Deltagelse koster kr. 25 og tilmelding skal ske til kirkekontoret på tlf.:7565 6141 senest d. 15. august.

Arrangør: Tine Frisenette, sognepræst i Lundum og Hansted

Luther og lagkage

Luther og lagkage er en foredragsrække om Martin Luther arrangeret af kirkerne i Horsens Kommune. Otte foredrag af otte fagfolk med otte vinkler på Luther på otte lokaliteter frem til reformationsjubilæet den 31. oktober 2017.

Du kan deltage i ét eller flere foredrag og få så mange vinkler på jubilaren, som du ønsker. Og ja. Der serveres selvfølgelig lagkage i kaffepausen :-)

Der har været stor opbakning til de afholdte foredrag, men du kan sagtens nå at være med. Gå ikke glip af de kommende foredrag i rækken:

Luther og Salmerne d. 13. september kl. 19 i Tamdrup Kirke ved adjungeret professor Jørgen Kjærgaard

Luther og Kunsten d. 3. oktober kl. 19 i Hatting Kirke ved lektor Carsten Bach-Nielsen

Husk også den store Jubilæumsgudstjeneste i Horsens Klosterkirke d. 31. oktober kl. 19.30!

Du kan læse mere om alle Luther og lagkage foredragene i det hustandsomdelte magasin "Reformation". Rigtig god fornøjelse!

Kor i Hansted KirkeHansted Kor

Koret øver hver onsdag kl. 16-17.30 i Kirkehuset.

Koret synger et bredt repertoire af danske sange, salmer og rytmiske numre.

Kontakt organist Astrid Lindvig, hvis du ønsker at være med i koret.

Hansted Sogn - Kalender

Søndag d. 18. juni kl. 10.30 - Gudstjeneste i Hansted Kirke

Indvielse af den nye kirkeklokke

Søndag d. 25. juni kl. 17.00 - Champagnegudstjeneste i Lundum Kirke